Pizza & Italian kitchen

volgens ambachtelijke wijze

Bij Pastanini vind je de Italiaanse keuken met haar pure smaken. Onze Italiaanse chefs combineren rustieke, authentieke, verse en eerlijke ingrediënten tot heerlijke gerechten en pizza’s. Onze pizza’s komen uit een houtoven, hebben een dunne bodem en zijn heerlijk krokant.

Onze panini’s zijn versgebakken, onze pasta’s en andere gerechten bereiden we volgens ambachtelijke Italiaanse en eigentijdse wijze. Ook hebben wij heerlijke espresso's, cappuccino's & latte macchiato's.

cultuur

Pastanini is geboren uit passie voor Italië. In Italië is eten onderdeel van de cultuur. Italianen leven om te eten en nemen de tijd om hiervan te genieten, met elkaar. In elke Italiaanse streek, in elk dorp, in elk seizoen vind je er ingrediënten die met passie tot de mooiste gerechten worden verwerkt.

Bij Pastanini krijgen mensen dat Italië-gevoel. Eerlijk en op authentieke wijze bereid eten, goede service, en een gezellig entourage vormen de basis voor het genieten van la dolce vita bij Pastanini.

dieetwensen

Wij houden rekening met dieetwensen en levensstijl en bieden dan ook veel vegetarische en enkele veganistische gerechten. Uiteraard hebben wij een speciale kaart voor de bambini!

Wij verwelkomen je van harte bij Pastanini!

 

Reserveren

Kies wanneer je wilt reserveren en vul je gegevens in. De reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden